Ograde

Dvorišne ograde

Projekt dvorišna ograda, kolni te pješački ulaz čini poduhvat kojem se beskrajno veselimo iako je njegovo budžetiranje stavka koju valja kvalitetno isplanirati.

Nabrojati ću i par razloga zašto se neovisno o svemu i dalje jako veselimo kada krenemo u proces nabavke i izrade dvorišnih ograda.

 

 

Dvorišna ograda povezuje i ograđuje privatan posjed s njegovom okolinom. Upravo s dvorišnom ogradom ona linija s papira postaje objekt kojim odvajamo svoje od tuđeg, a opet  kolnim i pješačkim ulazom dvorišna ograda otvara svoja vrata te omogućava ulaz našim dragim ljudima.

Tako je dvorišna ograda ponekad više u službi zatvaranja i ograđivanja od ulice kao javnog prostora dok ponekad dvorišna ograda čini nježan koridor koji se otvara prema javnom prostoru te ulici kojoj pripadaju.

 

 

U oba slučaja s dvorišnom ogradom estetski zaključujemo priču cijelog posjeda odnosno upravo s njom započinje osobna priča našeg privatnog prostora. 

Moglo bi se reći da u trenutku kada pripovjedač krene s “Jednom davno…”, a pripovjedao bi o našem životnom prostoru slika bi tada pratila otvaranje pješačkog ili kolnog ulaza kojim stupamo na naš posjed. 

I da, posljednje, no ne i manje važno, dvorišna ograda je onaj projekt koji za razliku od svih interijera koje smo izrađivali postaje vidljiv ne samo nama i onima koji nas posjećuju već svim slučajnim prolaznicima, susjedima pa čak i google kameri. 

Evo, vjerujem kako ste se svi vi koji tražite moderne, čvrste i lijepe dvorišne ograde od metala vrlo jednostavne za održavanje upravo našli na pravome mjestu u pravo vrijeme jer naš inženjerski tim posebno veseli kada uspješno uz pomoć niza majstora kojeg čini naš proizvodni pogon uspiju pretočiti iz vaših želja u predivne projekte koji krase ne samo vaša dvorišta već i ulice u kojima su postavljene. 

Tako vaša dvorišna ograda služi na zadovoljstvo nama koji ju izrađujemo, vas koji ju trebate te prolaznike koji dvorišnu ogradu više ne doživljavaju kao nešto čime se samo ograđuje već i pravim malim umjetničkim djelom. Razlog zašto je tome tako čini cijeli niz okolnosti koje smo kroz više od desetljeća predanog rada usavršili kako bi vama i  nama olakšali u realizaciji dvorišnih ograda. 

Naime cijeli niz majstora, inženjera te montažera našeg proizvodnog tima kao i cijeli niz procesa koje pratimo od vašeg javljanja do finalne realizacije međusobnu suradnju čini profesionalnom, konstruktivnom te vrlo ugodnom.  

Prije no što dvorišna ograda postane realana u prostoru, 3D vizualizacijama dobivate dojam kako će ona izgledati te kako će se riješiti tehnički gledano izazovnije pozicije.

U nastavku saznajte po kojem protokolu se u proizvodnom pogonu Medved Metali vrši proces realizacije projkta – dvorine ograde: 

Prvo nam uputite mail na prodaja@medvedmetali.hr ili info@medvedmetali.hr kako bi nam dali okvirne dimenzije, po mogućnosti skicu i fotografiju s dvorišnom ogradom kakvu bi htjeli da vam izradimo kao i lokaciju gdje se ograda ima montirati. 

Nakon toga vas kontaktira inženjer te napravi okvirnu ponudu. U trenutku kada se odlučimo na međusobnu suradnju slijedi precizna izmjera nakon koje inženjer radi 3D prikaz dvorišne ograde kako bi se specificirali svi tehnički detalji, a i stekao dojam kako će ona u konačnici izgledati.

Zatim se projekt šalje u proizvodnju gdje se metal reže, brusi i vari te se sve spaja u cjelinu.

Ako je ograda samo od čelika onda se radi crna montaža i demontaža, nakon čega se ograda šalje na postupak vrućeg cinčanja jer ne želimo da nam se igdje pojavi hrđa.
Nakon vrućeg cinčanja ograda se šalje na plastifikaciju kako bi dobili željenu boju dvorišne ograde i zatim se montira na za nju predviđeno mjesto.

To bi bilo u kratko to.

Mi se veselimo svakoj suradnji, a da budete sigurni jesmo li dorasli potrebama koje vi imate, predlažem da pogledate galeriju slika koja se sastoji od niza fotografija nastale kao produkt prethodno uspješno realiziranih suradnji.

Za balkonske ograde klikni OVDJE.