E-impuls

Nabavom nove linije za proizvodnju panela garažnih i industrijskih vrata jačanje konkurentnosti tvrtke Medved metali d.o.o

Projekt se provodi u vremenskom periodu od 01. 10. 2017. godine do 01. 07. 2018. godine.

U spomenutom vremenskom periodu od 9 mjeseci realizirat će se nabava stroja, odnosno linija za profiliranje limova koja se koristi u izradi panela za segmentana garažna i industrijska vrata. Osim što ćemo modernizirati postojeći proizvod, učvrstit ćemo poziciju na domaćem tržištu jer ćemo strojevima unaprijediti te zaokružiti postojeću proizvodnu liniju. Tako ćemo našim sadašnjim i budućim klijentima biti u mogućnosti nuditi kvalitetniji i konkurentniji proizvod koji zadovoljava sve EU standarde. Ipak realizacija projekta je od ključne važnosti za tvrtku Medved metali d.o.o. jer će se stvoriti uvjeti pomoću kojih ćemo vlastiti proizvod moći kvalitetno plasirati i na vanjsko tržište. Izvoz kao takav će nam stvoriti potrebne korake u ostvarivanju daljnjeg poduzetničkog širenja, odnosno rast, čime će se otvoriti prostor daljnjim investicijama. U konačnici projekt će doprinijeti novom zapošljavanju te porastu prihoda.

Ukupna vrijednost projekta je 675.600,00 HRK, a iznos koji sufinancira EU iznosi 300.000,00 HRK.

Za više informacija o projektu slobodno kontaktirajte voditelja projekta

Tomislav Medved

Broj mobitela: 091 2393 258

elektronička adresa: tomislav.medved@gmail.com

www.strukturnifondovi.hr

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/  

 

Nadogradnju internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Operativnog programa koherentnost i kohezija 2014.-2020. 

Sadržaj publikacije materijala isključiva je odgovornost društva s ograničenom odgovornošću Medved metali.